Home|Aanbiedingen/ledenkorting
Aanbiedingen/ledenkorting2020-01-30T17:49:50+01:00

Aanbiedingen/ledenkorting

De Praktizijn onderhandelt met uitgevers en andere aanbieders van informatie over voordelen voor de leden. De Praktizijn treedt op als bemiddelaar en zal deze diensten en producten niet zelf inkopen en aan de leden factureren maar dat overlaten aan de aanbieders.

De Praktizijns-Sociëteit faciliteert opleidingen voor de leden. Verschillende opleidingsinstituten organiseren bestaande cursussen in de rechtbank. Deze cursussen worden met aantrekkelijke kortingen aangeboden aan de leden van de Praktizijn. Niet-leden betalen het reguliere tarief maar krijgen een gratis jaarlidmaatschap van de Praktizijn aangeboden.

In het voorjaar van 2020 zal het aanbod worden uitgebreid. Hierbij gaat het zowel om inhoudelijke opleidingen als om cursussen over praktijk gerelateerde zaken zoals de Wwft en zoeken op internet. Naast cursussen in de rechtbank zullen we ook webinars gaan faciliteren.

Diverse uitgevers zijn bereid om bestaande (online-)producten met korting aan de leden van de Praktizijn aan te bieden. Het is uiteraard aan een lid zelf om te beslissen of hij/zij gebruik wil maken van een aanbod. Te denken valt aan abonnementen op online databanken van uitgevers of van digitale nieuwsbrieven en aanbiedingen van e-books.

De gesprekken lopen nu nog. Op deze pagina zullen we een actueel overzicht gaan geven van aanbiedingen.

De Sociëteit

De Praktizijns-Sociëteit heeft als doel om voor de (Amsterdamse) advocatuur en notariaat een aantal belangrijke functies te ontplooien, namelijk als vereniging, als informatieleverancier vanuit de Praktizijnsbibliotheek en tenslotte als dienstverlener. De Praktizijn is zeer ambitieus om de leden nog beter te bedienen en een aantrekkelijke partij te worden voor Lees meer

31 januari | 2020|
Ga naar de bovenkant