Home|Attendering
Attendering2021-07-28T08:55:29+01:00

Nooit meer een artikel mislopen

U herkent dat waarschijnlijk wel: het is schier onmogelijk om alle voor u belangrijke tijdschriften te lezen. Alleen al het aanhouden van abonnementen is een te begrotelijke zaak. Hierdoor heeft u wellicht het gevoel relevante artikelen of uitspraken binnen uw rechtsgebied(en) te missen. Die onzekerheid is niet langer nodig door de nieuwe, gratis attenderingsdienst van de Praktizijnsbibliotheek. Deze dienst is exclusief voor onze leden beschikbaar.
Naar attendering
Zoeken in tijdschriftartikelen

 

De Praktizijnsbibliotheek toont nu op de website de inhoudsopgaven van ruim 150 juridische tijdschriften. U kunt de inhoudsopgave van een tijdschriftnummer bekijken inclusief een samenvatting. Bij iedere bespreking van een uitspraak staat een link naar de ECLI. Bij ieder artikel staat een bestelknop waarmee u het artikel bij de Praktizijn kunt aanvragen. Voor levering van een artikel factureren we u een bedrag van € 5,– exclusief BTW.

Binnenkort maken we attendering per email op uw “favoriete” tijdschriften mogelijk.

Voor deze nieuwe dienst werkt de Praktizijn nauw samen met Recht.nl. Gezamenlijk bieden we een database aan met ruim 400.000 tijdschriftartikelen die eenvoudig te doorzoeken is.

Om gebruik te maken van de dienst, kunt u hier klikken. Lukt het niet om te in te loggen, neemt u dan contact op met ons op: 088- 3611430 of info@praktizijn.nl.

De gratis dienst is uitsluitend beschikbaar voor leden van de Praktizijns-Sociëteit. Bent u geen lid, kunt u zich hier aanmelden.

Ex Libris – Jurjen Pen

Jurjen Pen Mr Jurjen Pen (1949) is advocaat sinds 1977. In 1984 was hij een van de medeoprichters van het strafrechtelijk gespecialiseerde kantoor Van Asperen, De Roos en Pen. Het kantoor bestaat nog steeds en draagt nu de naam De Roos en Pen. Jurjen Pen heeft het kantoor per Lees meer

26 maart | 2021|
Ga naar de bovenkant