Home|E-books lezen
E-books lezen2020-04-17T09:10:19+01:00

E-books lezen via de Praktizijn

De Praktizijnsbibliotheek wil zowel papieren boeken blijven aanbieden als leden ondersteunen in het online lezen van e-books. Als eerste stap biedt de Praktizijn nu een voordelig abonnement aan op XPOSI Legal Library. Later zal de bibliotheek worden omgevormd tot een “hybride” bibliotheek waarbij uit de eigen collectie ook e-books ter beschikking worden gesteld aan de leden.

Honderden actuele e-books beschikbaar
XPOSI is een online bibliotheektool die al enkele jaren wordt gebruikt door een groep grote advocatenkantoren. Met XPOSI Legal Library wordt het nu voor elke juridische professional mogelijk over een onlinebibliotheek te beschikken. Een standaardabonnement op XPOSI Legal Library biedt met ruim 400 titels een goed gesorteerd, actueel aanbod van juridische literatuur voor een lage vaste prijs. Uw eigen elektronische bibliotheek met honderden relevante e-books op de meest gangbare juridische vakgebieden is toegankelijk via de webbrowser op uw computer, tablet of mobiele telefoon. U kunt de boeken doorbladeren, zoals met een papieren uitgave, maar ook handig in één keer doorzoeken met de slimme fulltext zoekfunctie (waarmee u ook kunt filteren op rechtsgebieden, auteurs en meer).

U leest alles over XPOSI Legal Library in deze brochure.

Uitgeverijen
De volgende uitgeverijen bieden een relevante selectie uit hun complete titelbestand aan:

  • Ars Aequi
  • Boom Juridisch
  • Celsus
  • deLex
  • IBR
  • Paris
  • SDU

Uniek aanbod voor leden Praktizijn
Binnenkort wordt XPOSI Legal Library voor iedereen beschikbaar voor slechts € 20,- per maand. In aanloop naar een brede lancering van XPOSI Legal Library hebben leden van de Praktizijns-Sociëteit de mogelijkheid om nu al als eerste te beschikken over de voordelen van XPOSI. In samenwerking met de uitgevers ontvangen Praktizijnsleden een korting van 25% op het individuele jaarabonnement of 10% op de team-abonnementen.

Wilt u met meerdere collega’s gebruik maken van XPOSI, kunt u gebruik maken van de speciale abonnementen voor teams van 5 personen (met 3 licenties van elk boek voor € 53,10 per maand) of 10 personen (met 7 licenties van elk boek voor € 134,10 per maand).

Aanmelden
Leden van de Praktizijns-Sociëteit kunnen zich aanmelden voor een voordelig abonnement op XPOSI Legal Library. Klik hiervoor op deze link.

Bent u nog geen lid en wilt u toch profiteren van dit aanbod, meldt u dan eerst hier aan als lid van de Praktizijns-Sociëteit.

De Sociëteit

De Praktizijns-Sociëteit heeft als doel om voor de (Amsterdamse) advocatuur en notariaat een aantal belangrijke functies te ontplooien, namelijk als vereniging, als informatieleverancier vanuit de Praktizijnsbibliotheek en tenslotte als dienstverlener. De Praktizijn is zeer ambitieus om de leden nog beter te bedienen en een aantrekkelijke partij te worden voor Lees meer

31 januari | 2020|
Ga naar de bovenkant